Altcoins: Zetacoins, Junkcoins, Quarkcoins etc. kopen

Altcoins: Zetacoins, Junkcoins, Quarkcoins etc. kopen

dec 2, 2013 Altcoins by admin

Naast de bekende Bitcoins en Litecoins zijn er plenty andere coins op de markt. Deze coins worden altcoins genoemd. Een simpele afkorting van alternatieve coins. Het interessante hier van is dat sommige coins extreem goedkoop zijn. Er zijn coins die momenteel minder dan 5 eurocent per stuk kosten ( € 0,05 ). Een mega groot verschili in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Bitcoin!

Een selectie van het grote aanbod altcoins is te verhandelen bij de website Cryptsy. Wanneer je dus bijvoorbeeld Zetacoins, Junkcoins of een van de andere coins wilt kopen dan kun je Bitcoins of Litecoins storten om hiermee vervolgens de coins te kopen.

Verkopen kan ook eenvoudig via Cryptsy. Verkoop de coins voor Litecoins of Bitcoins indien mogelijk. Deze ruil je dan in voor Bitcoins indien je ze niet direct voor Bitcoins kunt verkopen. Bitcoins kun je dan weer verkopen in Nederland.

Dus voor aankoop volg je deze stappen:
Bitcoins / Litecoins kopen indien nodig –> Storten op Cryptsy.com –> Indien nodig LTC wisselen voor BTC of omgekeerd. –> Altcoins kopen met BTC of LTC (verschilt per coin). Optioneel kun je deze naar een wallet sturen indien deze beschikbaar is.

Voor verkoop volg je deze stappen:
Verkoop altcoins op Cryptsy.com –> Op Cryptsy.com ruilen voor BTC –> BTC naar wallet sturen –> BTC verkopen aan bijvoorbeeld Bitonic.

Niemand kan natuurlijk garanties geven over de groei van een altcoin. Maar stel je eens voor dat een altcoin van 5 eurocent stijgt naar de waarde van de Litecoin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *