Neblio, dé coin van 2018?

Neblio

Neblio, dé coin van 2018?

mrt 28, 2018 Altcoins by admin

Neblio is een nieuw open source blockchain platform. Dit betekent dat het een platform is waarmee personen of bedrijven eigen software kunnen schrijven dat gebaseerd is op blockchain-technologie. Natuurlijk is de eerste vraag waarom je Neblio zou moeten gebruiken: er zijn immers veel alternatieven op de markt. De belangrijkste reden is hun drijvende kracht: blockchain versimpelen om het wijder te verspreiden en tegelijk ook veiliger te maken. Onderliggende technologieën die gehanteerd worden binnen Neblio zorgen voor een ingebouwde veiligheid en maken het ook onmogelijk om een transactie aan te passen nadat de transactie is uitgevoerd. API’s voor bijna elk groot programmeerplatform maken het makkelijk om voor de meeste besturingssystemen te ontwikkelen, moge het desktop of mobile zijn. En buiten dat doen ze het sneller èn beter dan hun concurrenten.

Staken

Een ander groot voordeel van Neblio is de energie-efficiëntie. De meeste Blockchain netwerken “mijnen” nieuwe munten. Neblios methode, “staking” is een stuk efficiënter: het is minder belastend voor je CPU en kan zelfs op een Raspberry Pi gedaan worden!

Buiten de vele mogelijkheden wat betreft verschillende systemen is het ook belangrijk hoeveel systemen er participeren. Aangezien ieder lid van het netwerk (oftewel “node”) toegang heeft tot de gedeelde gedistribueerde databank maakt het niet uit als een node uit wordt geschakeld. Nodes kunnen zelfs uit het netwerk gaan wanneer het nodig is: zodra ze terug in het netwerk komen synchroniseren ze met de andere nodes in het netwerk. Hierdoor is Neblio zeer goed op te schalen en dus uitbreidbaar.

NEBL Tokens

En dan hebben we nog de Neblio Tokens (NEBL): de daadwerkelijke Neblio cryptocurrency. De munten sporen de leden van het netwerk aan om het netwerk te beveiligen en opereren. Dit betekent dat het netwerk wordt gevoed door NEBL: wanneer je munten gaat staken word je beloond voor het uitbreiden van de Blockchain. NEBL kan in de hele wereld gebruikt worden om transacties uit te voeren.

 

Kortom: Neblio is een efficiënt, veilig, en makkelijk platform en biedt een ideaal beginpunt voor nieuwe Blockchain technologieën.
*Dit artikel geschreven door een gastschrijver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *